Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Výklad snu > Dream sdílení
Registrovat My Go Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Chat Místnost

Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Sen , Dream Slovník , Výklad snu , Dream Interpreter , Dream Sdílení , Dreams , Meaning Of Dreams , Duchovní , Duchovno
Videa: Sen , Dream Slovník , Výklad snu , Dream Interpreter , Dream Sdílení , Dreams , Meaning Of Dreams , Duchovní , Duchovno ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 10-19-2009, 08:13 PM   #91 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Thanked 8 Times in 5 Příspěvky
adrianarose is on a distinguished road

Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočení

Souhlasím s mumoftwo. Opravdu jsem pocit, že sny jsou více než to, co si myslíme, že jsou, i když mohou být velmi matoucí.
adrianarose está offline   Reply With Quote
Old 10-22-2009, 07:16   #92 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 0/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
naziana is on a distinguished road

někdo mi může pomoct, aby Interprete můj sen!

Měl jsem sen mého manžela, s nímž jsem se oddělit od té doby více než měsíců. Miluju ho i nadále hodně a jsem těhotná.

i sen, který jsme šli na Mini Cooper (DNT jsme si auto) na dálnici, kde bylo 4 pruhy, a ve chvíli, když drived velmi rychle a jako ve zlomku druhý skončil v horských místě, s keře a malé zemitý silnic. a on mi řekl, že jsme museli utéct a řekl mi, arent lépe teď jít?

Chtěl bych vědět význam můj sen, doufám, že jsem dobře vysvětlit ti to. coz chci vědět, jestli se vrátí ke mně.
naziana está offline   Reply With Quote
Reply