|
|
|
|||||||
| Registrovat | My Go | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Chat Místnost |
| Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#91 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníSouhlasím s mumoftwo. Opravdu jsem pocit, že sny jsou více než to, co si myslíme, že jsou, i když mohou být velmi matoucí.
|
||
|
|
|
|
|
#92 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
někdo mi může pomoct, aby Interprete můj sen!Měl jsem sen mého manžela, s nímž jsem se oddělit od té doby více než měsíců. Miluju ho i nadále hodně a jsem těhotná.
i sen, který jsme šli na Mini Cooper (DNT jsme si auto) na dálnici, kde bylo 4 pruhy, a ve chvíli, když drived velmi rychle a jako ve zlomku druhý skončil v horských místě, s keře a malé zemitý silnic. a on mi řekl, že jsme museli utéct a řekl mi, arent lépe teď jít? Chtěl bych vědět význam můj sen, doufám, že jsem dobře vysvětlit ti to. coz chci vědět, jestli se vrátí ke mně. |
||
|
|
|
![]() |