Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Сънотълкуването > Dream споделяне
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Dream споделяне Какво сънува снощи? Сподели мечтите си и да се обсъдят техните значения с други хора. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Мечтая , Сън Речник , Сънотълкуването , Сънотълкувателя , Dream Споделяне , Етерични масла , Смисъла на сънищата , Християнин , Духовност
Видео: Мечтая , Сън Речник , Сънотълкуването , Сънотълкувателя , Dream Споделяне , Етерични масла , Смисъла на сънищата , Християнин , Духовност ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 10-19-2009, 08:13 ч.  
Държавите
Младши държави
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Благодаря: 19
Благодари на 8 пъти в 5 Мнения
adrianarose is on a distinguished road

Re: Старт тук! Въведение в сънотълкуването

Съгласен съм с mumoftwo. Аз наистина смятате, че сънищата са повече от това, което мисля, че те дори и ако те могат да бъдат много объркващи.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16 AM  
Новите държави -
Младши държави
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Благодаря: 0
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
naziana is on a distinguished road

някой може да ми помогне да интерпретират моята мечта!

Имах една мечта на моя съпруг, с когото съм с разделени, тъй като повече от месец. Аз все още го обичам много и съм бременна.

аз сънувах, че ще отидем в Mini Cooper (ние DNT има кола) на магистралата, където има 4 ленти, а в момента той drived много бързо и като в част от втория озовал в планински място, храсти и малки земен пътища. и той ми каза, че ние трябваше да избягат и ми каза, че Arent бъде по-добре сега да отидете?

Бих искал да знам смисъла на моя мечта, надявам се, аз имам и да ви обясня. Coz Искам да знам дали той ще се върнеш при мен.
naziana está offline  

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012 Jonas1 Календар на маите & 2012 21 10-20-2009 04:07 ч.
Старт тук! - Въведение към духовното пробуждане на Земята & Промени Jonas1 Духовно пробуждане 1 08-31-2008 12:42 ч.

Тагове
Мечтая , Сън Речник , Сънотълкуването , Сънотълкувателя , Dream Споделяне , Етерични масла , Смисъла на сънищата , Християнин , Духовност
Мечтая , Сън Речник , Сънотълкуването , Сънотълкувателя , Dream Споделяне , Етерични масла , Смисъла на сънищата , Християнин , Духовност ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 10:15 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google