|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Обговорення & опитувань Місце для обговорення та голосування по життю дійсно цікаві питання! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Наркотики і наркоманіяВживання наркотиків займає своє місце в ролі компаньйона алкоголю при розгляді питання про духовний розвиток людини. Вивчення широкого вживання наркотиків в сучасному суспільстві, ми виявимо, що необхідно для їх використання обертається навколо трьох чинників:
1) полегшення болю; 2) нудьгу і 3) надії, які відчувають духовне одкровення. У Cosmo-концепції, метою життя є не щастя, але досвід. У нашій боротьбі за те, що ми вважаємо кращим з матеріальною стороною життя, ми Нехай наші бажання ведуть нас у дорогу задоволення, зручності і комфорту. Таким чином, ми часто не вдається виконати мета нашого існування, а саме, щоб набратися досвіду. Коли ми зловживання нашого тіла ми беремо на себе біль, образ природи кажуть нам, що зловживання пішов досить далеко, і що настав час скасувати умови, які призвели до нашого дискомфорту. Багато хто з нас ігнорувати попередження природи і, вважаючи за краще зручний вихід, вдаються до вживання наркотиків. Трагедія полягає в тому, не бажаючи зробити чесну спробу для пошуку і усунення причини ми не зупиняємося тут. Ми приймаємо тимчасове полегшення надається і вирішити наші тіла, щоб створити більше накопичення токсинів. Таким чином ми створюємо умови, які вимагають більш частого вживання наркотиків, поки ми змушені в дія дуже токсичні і лікарсько-орієнтований транспортний засіб, який має мало шансів на прийняття духовного росту в цьому житті. Вона вимагає чистою і здоровою фізичне тіло і розум, щоб дати нашим духовним техніка дисципліна необхідна як підготовки до майбутньої роботи. Тільки сама людина може створити умови, які забезпечать його подальшого зростання. Він, отже, повинні утримуватися від вживання наркотиків або будь-яка інша речовина, яка буде втручатися в роботу головного мозку. |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую susanmathew за цей пост: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяЯ згоден Сьюзан. Є багато хто, хто заблукав по шляху і застряг в циклі наркотиків. Вони починаються як робити це як бігти і бігти, нарешті, отримує їх у циклічному режимі, і вони або не хочуть або не можуть порушити його. Вони не будуть духовно, якщо вони не розірвати це коло.
|
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Кіп за цей пост: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#3 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяЯ перебуваю Troubled з членом сім'ї, який почав таким чином, але це було років нічого допомагав бідним душі. Я втратив з тим, що спробувати наступний оскільки ми намагалися так багато речей вже нічого не допомагало і її? Вона думає про нього, як нездатність до неї безпосередньо.
|
||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую Вірі за цей пост: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяВи говорите про будь-яких препаратів (вулиця чи Rx), ви говорите тільки препарати, які використовуються під час намагається себе кращим у вашому власному шляху? Ви говорите тільки ліки (як щодо алкоголю). Всі вони можуть розглядатися ліків для розуму і тіла.
|
|
| Цей користувач сказав Дякую tomkin за цей пост: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяЦе вкрай вибухонебезпечної теми Ви detenated і серія використовується в якості керівництва і archetechural інжиніринговий підхід прийнято Doesn `T мабуть, були укладені без якого-небудь участі в зловживанні якийсь до гіпнотерапії була обрана в якості природного комбатанта experiencial зростання .
Якщо це так сказав, що ми тут на досвід та додатки до цієї теорії, щоб знайти і ходити по тонкій межі життя і смерті нитку і продовжити зростання, а не відновлення зростання різноманітності природних і розвинених повинен постійно даного завдання поки що більше немає проблем. При цьому говорять, смерть як відомо overcome.I повинна бути абсолютно впевнений у тому, що ми є ця можливість, але це карма справою. Якщо людина не знає меж і буде керуватися гіпнозу також може стати наркоманією і бути слабкості, а не strength.Hypnosis і будь-які форми медицини природні або хімічно розвиненим є особистим вибором духовного та фізичного розвитку. Те, що підходить для одного, не завжди працюють так само для інших сумно, але правдиво говорить known.Depending на якому рівні кожної душі і на якому рівні воно призначене для досягнення і підтримки або постійне мандрівник і дослідник, давати і отримувати поради про те, що треба і що досвід одного Shouldn `T є те, що я говорив раніше, дуже вибухонебезпечної теми. Схоже, у вас є великий досвід, і я не знаємо, якщо ви вважаєте, що добре чи погано. Ви, як ніби ти стара душа, що в даний час, імовірно, молодий body.Hypnosis Didn `T отримати вас до інтелектуального рівня, який ви зараз, але на це, можливо, допоможуть вам досягти балансу, але є набагато більше, щоб ваші секрети підтримання балансу, ніж гіпноз, хочеш поділитися цим, га? ![]() Хотілося б знати про безкоштовне / додаткових системою охорони здоров'я. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Dr.Time за цей пост: |
Пошук (11-28-2009)
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Наркотики та наркоманія Сміх викликає сильне звикання і динаміт для лікування психічних depression.A пророкування: використовувати з обережністю і межа only5 хвилин часу ніби як любов: вона може убити вас. ![]() ![]() ![]() ![]() Остання редакція Dr.Time; на 07-03-2009 01:18 AM.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Наркотики та наркоманія Поцілунки вважається addictive.Does будь-який знає, як отримати відчепив від нього? Віслюком називають також ass.If я ослом, я задаюсь питанням, якщо хтось поцілував його і отримати від неї залежимо? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяСпасибо colincleanse: Оскільки я Don `T у мене великі Колін нормальний природний Джо зараз в роді подібно тому, як affair.In інсулінова помпа більшість нашого основного охорони здоров'я не визнають це велика різниця, життя і смерті є вельми Війну в нашій системі охорони здоров'я або вона була настільки far.I довелося навчитися бути краще, ніж більшість лікарів просто вижити, і так багато others.All гроші вливаються в охороні здоров'я основні переваги потоці корпоративних спонсорів більше, ніж фактичне здоров'я itself.Can бути доведено це? дуже легко, особливо рак і більшість невиліковних сьогодні, що Арен `T повинна бути cureable.
Здоровий глузд, як тільки буде досягнуто, це пояснюється тим, що імунна система є єдиною системою, яка потреби attention.Big і небагато, щоб дізнатися більше. ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Наркотики та наркоманіяНаркоманія і наркотики
Килим як незаконні торговці на те, що вони роблять mostimes робить людина відчувати себе добре то зміни хімічного складу та швидкості руйнування щоб всмоктуватися в кров є основною причиною наркоманії та витрати involved.Complicated і простий.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Особисте розвиток: алкоголізму, подолати її з гіпнозом | Editor | Новини - розвиток особистості | 3 | 10-04-2009 02:57 PM |
| 13 Bliss Junkie наркоманія Блаженного блаженство Addict | Jonas1 | Відео - Закон тяжіння | 1 | 06-23-2009 05:05 AM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|