|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Sohbet & Anketler Tartışmak ve hayat gerçekten ilginç sorular oy bir yer! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Uyuşturucu ve BağımlılıkIlaçların kullanımı alkol zaman insanın ruhsal gelişim sayılır bir arkadaşınız olarak yerini alır. Ilaçların yaygın kullanımı keşfetmek toplumda bugün biz kendi kullanımı için gereken üç faktör etrafında dönen bulabilirsiniz:
1) ağrı yardım; 2) can sıkıntısı ve 3) manevi vahiy maruz umuyoruz. Cosmo-Conception, yaşam amacı olarak mutluluğu ancak deneyim değildir. Biz hayatın maddi tarafı en iyi olmak için ne düşünün için mücadelede, bizim arzu zevk yolları kolaylığı, içine, bize kurşun ve konfor sağlar. Böylece sık sık bizim varlık, yani amacı yerine getirmek için, deneyim kazanmak için başarısız. Ne zaman biz bu kadar yeterli ve kötüye gitti ki bizim rahatsızlık sonuçlandı koşulları tersine çevirmek için zaman olduğunu söylemek, Nature's şekilde ağrı uğramak bedenlerimizin kötüye. Birçoğumuz Nature's uyarıyı göz ardı ve rahat yolu tercih, uyuşturucu kullanmak için tatil. Trajedi bu, dürüst bir girişimi aramak ve burada bitmiyor neden doğru yapmak istemediği ediliyor. Biz geçici rahatlama tanınan kabul ve organları toksinlerin daha büyük bir birikimi oluşturmak için izin verir. Böylece dek eyleme son derece toksik ve uyuşturucu odaklı bir bu yaşamda ruhsal gelişim yapma şansı vardır araç tarafından zorla hangi ilaçların daha sık kullanımı gerektiren bir durum oluşturabilir. Bizim manevi araç disiplin çalışmalar için bir hazırlık olarak önceden gerekli vermek saf ve sağlıklı fiziksel beden ve zihin gerektirir. Sadece bizzat devam eden büyüme onu temin edecek koşulları hakkında bireysel getirebilir. O olmalı, bu nedenle, uyuşturucu veya beynin çalışmalarına müdahale edecek herhangi bir maddenin kullanımından kaçının. |
||
|
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post susanmathew için teşekkürler Says takiben: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkBen Susan katılıyorum. Var olan yol boyunca kaybetmiş kazanılmış birçok ve uyuşturucu döngüsü sıkışmış. Onlar bir kaçış ve sonunda bir döngüsel modunda onları alır ve ya veya istemiyorsanız break it cannot kaçış olarak iş bu kadar başlayın. Eğer söz konusu döngü Don't Break Onlar ruhsal ilerleme olmaz.
|
||
|
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post Kip için teşekkürler Says takiben: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkKendimi bu yolu başlamış bir aile üyesi ile sorunlu ama bulmak o olmuş yıldır hiçbir şey kötü ruh yardımcı oldu. Ben Biz zaten çok şey denedim bundan sonra denemek ile hiçbir yardım etmek ve onun gibiydi var kaybolduğum? O bunun doğru bir başarısızlık olarak düşünüyor onu doğrudan.
|
||
|
|
|
| 06-04-2009, 06:51 |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkHerhangi bir ilaç (cadde veya Rx) ile, konuşma sadece uyuşturucu kendi yolunu kendinizi daha iyi çalışmakla süre içinde kullanılan konuşma musunuz? Sadece ilaç konuşma var (ne alkol hakkında). Tüm zihin ve vücuda ilaç düşünülebilir.
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post tomkin için teşekkürler Says takiben: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkBu, son derece tabi ve seri yönü ve archetechural mühendislik yaklaşımı görünür değil `t alınmış olarak detenated sahip bir tür patlayıcı daha önce hipnoterapi seçildi kötüye karışmakla çeşit olmadan gerçekleştirilmiştir bir experiencial büyüme savaşçı doğal .
Eğer ki burada deneyimleri için olduğunu ve bulmak için bu teoriye ekleyerek ve yaşam ve ölüm iplik ve yerine doğal ve gelişmiş olmak, sürekli belirli bir sorun sahiptir büyütme bir çeşitlilik büyüme devam ve ince bir çizgi yürüyüş söyleniyor kadar başka hiçbir mücadeledir. Bunu overcome.I olmalıdır ölüm bilinen bu söyleyerek oldukça ki bu özellik var söyleyerek de eminim ama bir karma meseledir. Eğer bir sınır ve bilmiyor rehberlik hipnoz da bir bağımlılık olabilir ve bir zayıflık değil bir strength.Hypnosis ve tıp herhangi bir doğal veya kimyasal geliştirilecek ruhsal ve fiziksel gelişim kişisel bir seçimdir. Ne bir zaman diğerleri için aynı çalışmıyor çalışıyor ama ne yazık ki dedi truthfully her bir ruh düzeyinde known.Depending ve ne elde etmek ve korumak veya sürekli bir gezgin ve kâşif olmak kaderinde seviyesidir verme ve alma tavsiye ne bir ve deneyim gerekir ne bir gerekmiyor `mi daha önce, çok yüksek patlayıcı konu ne söylenir. Gibi deneyim çok şey var ve ben `bilmiyorum eğer dikkate Sesler bir şey iyi veya kötü bir şey. Sen sanki şimdi bir genç body.Hypnosis muhtemelen `t değil senin entellektüel seviyesine şimdi de ancak büyük olasılıkla bir dengeyi yardımcı olacaktır ama senin sırlarını daha çok şey var sizin olsun eski bir ruhu vardır ses hipnoz daha bir denge sürdürmenin, bakımı da bu paylaşmak? ![]() Sizin ücretsiz bilmek isterdim / tamamlayıcı sağlık rejimi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post Dr.Time için teşekkürler Says takiben: |
Arama (11-28-2009)
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Uyuşturucu ve Bağımlılık Kahkaha ve yüksek depression.A psişik tahmini için bir dinamit tedavi addictive: dikkatli ve limit kullanmak only5 dakika bir defada gibi sevgi türü: sizi öldürebilir. ![]() ![]() ![]() ![]() Dr.Time Last edited by; 07-03-2009 de 01:18.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Uyuşturucu ve Bağımlılık Eğer kimse ve onu öpmek istiyorsunuz buna bağımlı hale addictive.Does her ne kadar bundan unhooked olsun bilmek olduğu söylenir Kissing? Bir eşek de bir eşek vardı bir ass.If denir, acaba? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkSen colincleanse ederim: Since I `benim büyük Colin Normal Joe doğal gerek yok şimdi çeşit bir benzeri olarak insülin pompası affair.In bizim ana sağlık bu kadar fark ve yaşam ve ölüm tanımaz çoğu oldukça olduğunu Bizim sağlık sistemi içinde savaş kadar far.I adil ve hayatta kalmak için çok para sağlık ana akım faydaları kurumsal sponsorluk daha içine pompalandığı birçok others.All var en iyi doktorlar daha ziyade gerçek yok sağlık için öğrenmek zorunda o olmuştur itself.Can bu kanıtlanmış mı? Çok kolay, özellikle kanser ve incurables bugün çoğu mi `cureable gerekiyordu değil.
Sağduyu, bir kez elde edilir ki bağışıklık sistemi ihtiyacı yalnızca sistem konuşabilen attention.Big ve daha fazla bilgi edinmek için çok az. ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: Uyuşturucu ve BağımlılıkBağımlılığı ve uyuşturucu
halı satıcıları hem onlar mostimes ne bir kişi yapıyor yasadışı iyi sonra kan dolaşımına emilir almak için kimyasal içerik ve arıza hızlı değişen hissediyorum bağımlılığı ve masrafları involved.Complicated ve basit en büyük nedenidir.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kişisel Gelişim: Alkol bağımlılığı, hipnoz ile o Overcome | Editor | Haberler - Kişisel Gelişim | 3 | 10-04-2009 02:57 |
| 13 Bliss Junkie Bağımlılık Blissful mutluluk Addict | Jonas1 | Videolar - Hukuk Attraction | 1 | 06-23-2009 05:05 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|