|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Дискусије и Анкете Место да дискутују и гласају о животу је стварно занимљиво питање! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#1 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Дроге и зависностУпотребе дрога узима своје место као пратилац алкохола када се сматра духовни развој човека. У потрази за широку употребу дроге у данашњем друштву, ми налазимо да је потребно за њихово коришћење се врти око три фактора:
1) олакшање бола; 2) досаде и 3) нада доживљава духовна откровења. У Цосмо "-Концепт, сврха живота није срећа али искуство. У нашој борби за оно што сматрамо да су најбољи од материјала страну живота, ми наше жеље нека нас воде у стаза задовољства, лакоћу и удобност. Тако смо често не испуњавају сврху нашег постојања, наиме, да стекну искуство. Када смо злоупотребу нашег тела ми сносити бол, начин природе нам говори да је злоупотреба отишао довољно далеко и да је време да преокрену условима који су резултирали у нашој нелагодност. Многи од нас игноришу упозорења и природе, преферирају удобан излаз, прибегавају употреби дрога. Трагедија је да, пошто не желе да искрен покушај да тражи и тачне узроке ми овде не заустави. Прихватамо привремено олакшање пружа наша тела и одобрење да изгради веће акумулације токсина. Тако ћемо створити услове који захтева чешће коришћење дрога док смо присиљени у акцију од стране високо токсичне дроге и оријентисана возила, један који има мале шансе доношења духовног раста у овом животу. То захтева чисте и здраве физичко тело и ум да би наш духовни возила дисциплина потребна као припрему за рад унапред. Само појединац себе може да донесе о условима који ће му обезбедити и континуирани раст. Он мора да се уздрже од употребе дроге или било које друге супстанце које ће ометати рад мозга. |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала сусанматхеу За Корисникове Постове |
Др.Тиме (06-21-2009)
|
|
|
#2 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Дрога и зависностиСлажем се Сузан. Постоје многи који су стекли изгубили уз пут и заглавио у циклусу дроге. Они су почели као раде ово као бекство и побегну коначно добија у цикличном режиму и они или не желе или не могу пробити. Неће духовно напредују, ако они не паузе тог циклуса.
|
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Кип За Корисникове Постове |
Др.Тиме (06-21-2009)
|
|
|
#3 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Дрога и зависностиМислим да сам у невољи са чланом породице који је започео овај начин, али је година од ништа помагали сиромашне душе. Ја сам изгубио са шта да покушате следеће, јер ми смо већ покушали толико ствари, ништа се није чинило да помогне и њој? Она мисли о томе као неуспех према њој директно.
|
||
|
|
|
| (06-10-2009) |
Др.Тиме (06-21-2009)
|
|
|
#4 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Дрога и зависностиЈесте ли говори какве лекове (улица или РКС), ти говори само дрога се користи за време покушавају да се боље на свом путу? Јесте ли говоре само дрога (оно о алкохолу). Све се може сматрати дрогу да би ум и тело.
|
|
| Следећи корисник каже Хвала томкин За Корисникове Постове |
Др.Тиме (06-21-2009)
|
|
|
#5 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Дрога и зависностиОво је високо експлозивна предмета имате детенатед и серије користи као правац и арцхетецхурал инжењерски приступ узети доесн `појавити да су закључени без неке врсте учешће у злостављању неких врста хыпнотхерапы пре него што је изабран као природни борац за експериенциал раста .
Ако је тако рекао да смо ту због искуства и додао да ову теорију да се пронађе и хода на танкој линији зивота и смрти конац и даље расту уместо регроутх разноликости природних и развијен мора да буде стално даје изазов све док нема висе изазов. Тако рече то, смрт као познатији треба оверцоме.И сам сасвим уверен у рекао да ми немамо ову могућност, али то је ствар карме. Ако не зна за границе и да се руководе хипноза може да постане зависност и да се слабост, а не стренгтх.Хыпносис и било који облик медицине природне или хемијски развио је лични избор духовног и физичког развоја. Шта ради један не ради увек исто за други, рекао је тужно, али истинито кноун.Депендинг на ком нивоу свака душа је на нивоу и шта је суђено да постигне и одржи или да се стално путник и истраживач, давање и примање савета шта треба искуство и то је један схоулдн `т је оно што сам рекао раније, веома високо експлозивних тема. Звучи као да имате пуно искуства, а ја не знам да ли сматра да је добра ствар или лоша ствар. Ви као звук ако сте стари душа која је сада у младеначке боды.Хыпносис вероватно нисам добили сте свој интелектуални ниво сада сте у, али вероватно ће помоћи да постигнете равнотежу, али постоји много више за своје тајне одржавања равнотеже од хипнозе, рачуна да деле као и оних? ![]() Би воле да знају свој поздравни / комплементарна режима здравље. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Др.Тиме За Корисникове Постове |
Претраживање (11-28-2009)
|
|
|
#6 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Дрога и зависности Смех је веома заразна и динамит лек за психичке депрессион.А предвиђања: користите са опрезом и ограничење онлы5 минута времена врсте као што су љубав: може те убити. ![]() ![]() ![]() ![]() Ласт едитед од Др.Тиме; на 07-03-2009 01:18 ПМ.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Дрога и зависности Киссинг се каже да је било аддицтиве.Доес знају како да из ње унхоокед магарцу се назива асс.Иф сам имао магарца?, Питам се да ли би га неко пољуби и добити посветили? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Дрога и зависностиХвала вам цолинцлеансе: Од И Дон `Т имају мој велики Цолин нормално природно Џо је сада у врсти слицно као инзулин пумпе аффаир.Ин већина наших мејнстрим здравствене заштите не препознаје толико разлика и живот и смрт је сасвим Битка у нашем здравственом систему или је тако фар.И морао да научи да буде боље него већина лекара само да преживе и зато су многи отхерс.Алл новац се упумпава у здравству водиља предности корпоративног спонзорства више него што је то стварни здравље итселф.Цан то бити доказано? Врло лако, посебно од рака и већина инцураблес данас да Арен `Т треба да буде цуреабле.
Здрав разум, када је постигао говори да је имуни систем је једини систем који треба аттентион.Биг мало и да бисте сазнали више. ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Дрога и зависностиЗависност од дрога и
Ћилим трговци незаконито у оно што раде мостимес је што особа осећа добро онда мења хемијски састав и брзина слома да се апсорбује у крвоток је највећи узрок зависности и трошкова инволвед.Цомплицатед и једноставно.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Лични развој: Алкохол, превазиђе га Хипноза | Editor | Вести - Лични развој | 3 | 10-04-2009 02:57 АМ |
| 13 Блаженство наркоман Зависност блажен Блиссфулнесс Артист | Jonas1 | Видеос - Закон привлачења | 1 | 06-23-2009 05:05 |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|