|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| דיונים & סקרים מקום לדון ולהצביע על שאלות חיים של ממש מעניין! |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
סמים התמכרותשימוש בסמים מתרחש שלה לוויה של אלכוהול כאשר את ההתפתחות הרוחנית של אדם נחשב. חקר את השימוש הנרחב בסמים בחברה כיום, אנו מוצאים את הצורך להשתמש שלהם סובב סביב שלושה גורמים:
1) הקלה של כאב; שעמום 2); ו 3) את התקווה של חווה התגלות רוחנית. את קוזמו התפיסה, מטרת החיים היא לא אושר, אך החוויה. במאבקנו על מה שאנו מחשיבים להיות הכי טוב של הצד החומרי של החיים, אנו מאפשרים הרצונות שלנו להוביל אותנו אל נתיבים של הנאה, קלות, ונוחות. כך שלעיתים נבצר מאתנו לממש את מטרת קיומו, כלומר שלנו, כדי לצבור ניסיון. כאשר אנו התעללות גופות אנו ליטול על עצמו את הכאב, הדרך של הטבע להגיד לנו לרעה הרחיקה לכת מספיק, הגיע הזמן לשנות את התנאים שהביאו חוסר הנוחות שלנו. רבים מאיתנו להתעלם מן האזהרה של הטבע, והעדיף את הדרך החוצה נוח, מפלט שימוש בתרופות. הטרגדיה היא, להיות מוכן לעשות ניסיון כנה כדי לחפש את הסיבות הנכונות לא נעצור כאן. אנו מקבלים את ההקלה הזמנית העניקה היתר ואת גופנו לבנות יותר של הצטברות רעלים. כך אנו יוצרים מצב המחייב להשתמש תכופות יותר של תרופות, עד שאנו נאלצים לפעולה על ידי רעילים סמים בכיוון הרכב, אחד שבו יש סיכוי קטן עושה צמיחה רוחנית בחיים. זה דורש הגוף הפיזי טהור בריא והנפש לתת רכב הרוחנית שלנו המשמעת זקוק כהכנה לקראת העבודה. רק האדם עצמו יכול להביא את התנאים אשר יבטיחו לו של צמיחה מתמשכת. הוא חייב, אפוא, להימנע מכל שימוש בתרופות או כל חומר אחר אשר יפריע לעבודה של המוח. |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי susanmathew על ההודעה המועילה הזאת: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: סמים התמכרותאני מסכים סוזן. ישנם רבים שיש להם לאיבוד לאורך השביל ואת תקועים במעגל הסמים. הם מתחילים בתור עושה את זה כמו בריחה לבין לברוח סוף סוף מקבל אותם במצב מחזורי והם גם לא רוצה או לא יכול לשבור אותו. הם לא תקדם רוחנית אם הם לא לשבור את המעגל.
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה לקיפ על ההודעה המועילה הזאת: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: סמים התמכרותאני מוצא את עצמי מוטרד עם בן משפחה שהתחיל את הדרך הזאת אבל זה שנים מאז כלום עזר המסכנה. אני אבוד עם מה לנסות הבאה מאז שניסינו כבר כל כך הרבה דברים, שום דבר לא נראה לעזור לה? היא חושבת על זה ככישלון ישירות לכיוון שלה.
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה לוורה על ההודעה המועילה הזאת: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: סמים התמכרותאתה מדבר על סמים (ברחוב או Rx), אתה מדבר על שימוש בסמים רק בתקופת מנסה טוב יותר את עצמך בדרך שלך? אתה מדבר רק על סמים (מה לגבי אלכוהול). כל יכול להיחשב תרופות הנפש והגוף.
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי tomkin על ההודעה המועילה הזאת: |
Dr.Time (06-21-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: סמים התמכרותזהו נושא נפיץ מאוד לך detenated ואת סדרת משמש כיוון הגישה הנדסה archetechural נלקחה doesn `לא נראה היה סיכם בלי איזה מעורבות התעללות מסוג כלשהו לפני היפנוזה נבחר לוחם טבעי של צמיחה experiencial .
אם זה כל כך אמר שאנחנו כאן את החוויות והוספת תיאוריה זו כי למצוא וללכת הקו הדק של החיים ועל המוות פתיל והמשך הצמיחה במקום לצמיחה מחודשת מגוון של טבע ופותחה צריך להיות כל הזמן אתגר נתון עד אין אתגר יותר. בתוך כך אומר את זה, המוות הידוע צריך להיות overcome.I אני די בטוח להגיד כי יש לנו יכולת זו, אבל זה עניין של קארמה. אם אחד לא יודע של גבולות להיות מונחית היפנוזה יכולה גם להפוך להתמכרות להיות חולשה ולא strength.Hypnosis וכל צורה של הרפואה הטבעית או כימית פיתח היא בחירה אישית של התפתחות רוחנית פיזית. מה שעובד עבור אחד לא תמיד עובד אותו לאחרים אמר בעצב אבל בכנות known.Depending על מה כל רמת הנשמה היא רמה ב ומה זה נועד כדי להשיג ולשמור או להיות תייר מתמשכת Explorer, נתינה וקבלה של עצות של מה צריך ומה ניסיון אחד לא צריך `t הוא מה שאמרתי קודם, נושא מאוד מאוד נפץ. נשמע כאילו יש לך הרבה ניסיון ואני לא `לא יודע אם אתה רואה בכך דבר טוב או רע. אתה נשמע כאילו אתה נשמה זקנה כי היא עכשיו body.Hypnosis צעיר כנראה didn `t אותך לרמה האינטלקטואלית שלך אתה עכשיו אבל זה בטח יעזור לך להשיג איזון, אבל יש עוד הרבה סודות שלך של שמירה על איזון מאשר היפנוזה, אכפת לי לשתף אותם גם? ![]() אשמח לדעת של מחמיא שלך / משטר בריאות משלימים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי Dr.Time על ההודעה המועילה הזאת: |
חיפוש (11-28-2009)
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: סמים התמכרות צחוק זה מאוד ממכר מרפא דינמיט חיזוי הנפשי depression.A: להשתמש בזהירות גבול only5 דקות בכל פעם, סוג של אהבה כמו: זה יכול להרוג אותך. ![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Dr.Time; ב 07-03-2009 01:18.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: סמים התמכרות נשיקה היא אמרה להיות addictive.Does כל יודע איך להגיע שיחררה ממנו? חמור נקרא גם ass.If לי חמור, אני תוהה אם מישהו ינשק אותה להתמכר זה? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: סמים התמכרותתודה colincleanse: מאז אני לא צריך `קולין גדול שלי נורמלי טבעי עבור ג 'ו היא כיום מעין דומה לזו של affair.In משאבת אינסולין ביותר של הזרם המרכזי הבריאות שלנו אינה מזהה את ההבדל הזה הרבה חיים ומוות הוא די הקרב על מערכת הבריאות שלנו או שזה כבר כל כך far.I עליו ללמוד להיות טוב יותר מאשר רוב הרופאים רק כדי לשרוד ולכן יש others.All הרבה כסף להיות הזרימו לתוך חסות הטבות בריאות הזרם המרכזי של החברה יותר מאשר בפועל בריאות itself.Can זו הוכחה? בקלות רבה, במיוחד סרטן ורוב incurables היום כי aren `לא אמור להיות cureable.
השכל הישר, פעם זה מושגת מדבר כי המערכת החיסונית היא המערכת היחידה שצריכה attention.Big ו הקטן ללמוד עוד. ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פיתוח אישי: אלכוהול התמכרות, להתגבר על זה בעזרת היפנוזה | Editor | חדשות - פיתוח אישי | 3 | 10-04-2009 02:57 |
| 13 בליס Junkie התמכרות Blissful Blissfulness מכור | Jonas1 | וידאו - חוק המשיכה | 1 | 06-23-2009 05:05 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|