|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Diskutime & Polls Një vend për të diskutuar dhe votuar për çështjet e jetës me të vërtetë interesante! |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
119 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisë![]() Sure shpresë që në dashuri është një varësisë që unë kurrë nuk mund të merrni edhe shumë e as mos të përpiqet për të një herë e ka gjetur shpirtin e tyre mate.All drogë vënë së bashku nuk mund të shërohen as një zemër të thyer mund të zbulojë shumë doktorë këtë addiction.Tigger tigër u bisht i tij kërcim nga të qenit në dashuri dhe duke u përpjekur për të fshehur it.He mori letrën e kapitalit L l bërë në një rast të vogël ose më e ulët dhe e bëri një goditje në AAS stafi barinjtë apo një kallam ecur dhe ngjitur pastaj atë në fund të letrës v, lëvizi atë një hapësirë të majtë dhe ÿŒ apo ju u formed.He shtuar e tij bisht të v `s dhe ata e mori veten rreth mbi bishtin e tyre përgjithmonë në dashuri.![]() tani ajo është ![]() ![]() ![]() Zoti e bekoftë Zoti. Faleminderit.Last edited by Dr.Time; 07-02-2009 në 11:55.. |
||
|
|
|
|
|
120 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisëAddicted në mirësi? Një stilolaps dhe një shpatë të dyja janë të nevojshme për nder nder.
Dritë të errët nuk ngre as nuk përmbush mercify.It pushtimit. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
121 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisë![]() Në qoftë se gjethet e marihuanës qenë që do të përdoret i freskët ose i tharë, ose në formën e një barishte për qëllim e gatimit në Stews, supave ose aromatizues të ndonjë ushqim veçanërisht një përzierje të veçantë kur të thellë tiganisje ose pjekje pulë, çfarë lloj i rezistencës do të gjyqësor dhe sistemin shëndetësor duhet të përdorin si një platformë e opozitës për të sfiduar ligjërisht solli përpara një projekt-ligj të ligjshme marihuanë si një produkt shëndetësor dhe jo si një duhan çdo më shumë?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ngas Duck?! Një bonus për kompanitë drogës: Mix sasi të barabartë të verës i këndshëm, borzilok dhe nenexhik dhe shko mënyrë tjetër? Mund të kancerit të rrahur tani?!Last edited by Dr.Time; 07-05-2009 në 02:18.. |
||
|
|
|
|
|
122 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisëSi një mjek realizohet dhe mik i dha si këshilla për një çift ka probleme shëndetësore që ishte në atë snickered kam konsumuar si vërtetë i fundit ishte se një ushtrim të shëndetshëm të seksit të përditshme ishte zhdukur në relationship.This mjeku i tyre ishte një person shumë të zhvilluar kujdeseni me e dhimbshme përvojat e një garë force me kancer dhe një shije të formës reality.Any të shëndetshme dhe më e lirë e ushtruar për një marrëdhënie të qëndrueshme - JO!?
Duke qenë të mvarur nga seksi është aq e keqe sa pretendon shoqërisë? Lehtësim Shkarko stres, të lirë dhe pa anë ndikon përveç një buzëqeshje e përmbushjes dhe pleasure.Creepy Huh? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Luv: |
||
|
|
|
|
|
123 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Droga dhe varësisëKam gjetur një video të madh mbi këtë temë në 2:05 statrt
Channel YouTube - magentapixieandnine's MagentaPixie is awesome ![]() |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme: |
Dr.Time (07-18-2009)
|
|
|
124 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisëPo ajo është! ;-)
Faleminderit! |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Dr.Time për këtë post të dobishme: |
Phoenixflame (07-19-2009)
|
|
|
125 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Droga dhe varësisëJu jeni kaq shumë i mirëpritur
![]() Bekimin, P |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme: |
Dr.Time (07-19-2009)
|
|
|
126 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisëPleasant ëndrrat më tej.
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Dr.Time për këtë post të dobishme: |
Phoenixflame (07-19-2009)
|
|
|
127 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Droga dhe varësisëQë nga alkooli është konsideruar si një të drogës, unë pyes veten pse qeveria jonë na lejon të bëjmë dhe ruajtur vetë verë tona personale por ajo condones marrjes dhe ruajtjen e cilësisë së lartë të pastër, natyrore 100 dëshmi alkool * (ndriçim) dhe vendas në shtëpi për të marrë me fqinjët dhe gostit? Alkoolit të importuar në Kanada duhet të jetë diluted.It duhet të jetë më e dobët me aditivë dhe në këtë mënyrë duke bërë kështu bëhet më helmues me anë shumë të ashpër ndikon dhe një shumë më të lirë dhe cilësia e ulët product.Sounds lloj si shitës të drogës rrugë të legalizuara, doesn `t it? alkool Pure rrallë jep një aditivëve hangover.The kimike dhe megjithëse nuk është gjellë e mbetur asgjë më shumë se një proces detoxification, dhe shumë pak në atë.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Personal Development: Alcohol Addiction, kapërcejnë atë me hipnozë | Editor | Lajme - Zhvillimi personal | 3 | 10-04-2009 02:57 |
| 03:52 | Jonas1 | Videos - Ligji i tërheqje | ( | 06-23-2009 05:05 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|